luni, 8 septembrie 2014

Jocuri cu masini online

Jocuril de curs cu masini sunt printre cele mai apreciate jocuri online de catre copii si de catre pasionati de jcuri online. Masinile fascineaza pe toata lumea, odata cu aparitia jocurilor flash a explodat si industria care produce aceste jocuri cu masini.

Daca in urma cu cativa ani aceste jocuri cu masini erau mai simple , masinile nu erau foarte bine desenete, traiactoriile erau cam strambe si uneri greu de condus a venit si momentul ca aceste jocuri sa aduca mult mai multa lumina si culoare. Odata ca aparitia noilor procesoare si a grafici 3D evident ca si jocurile cu masini au evoluat.




Nu a fost mult paca cand au aparut si jocuri cu masini 3D, in care masinile snt foarte bine desenate au culoare si se misca impecabil. Amintim doar cateva variante de jocuri cu masini 3D:
  • curse cu masini de F1
  • curse cu masini de teren - trcuk-uri
  • curse cu masini mari - camioane si tiruri
  • jocuri cu parcat masini 3D
  • jocuri cu impuscaturi cu masini 3D
Deci dupa cum vedeti exista o sumedienie de variante de joc si puteti foarte usor sa ve distrati online cu cele mai tari curse de masini. Vei fi supus la multe provocari de la a fi pilot de curse de F1 si a te intrece pe cele mai renumite piste de concurs pana la curse cu masini pe strazile orasului , sau drift-uri superbe cu masini tunate. Poti chiar sa conduci super camioane si tiruri in spectaculoase curse pe piste sau pe drumuri de munte, sau te poti deghiza in politist si alegi nebun prin oras sa prinzi infractorii si apoi vine cireasa de pe tor poti sa iti tunezi masini sao dotezi cu arme si sa pornesti in curse nebune in care trebuie sa uzici toti zombii si adversarii pe care ii intalnesti in calea ta. Si asta nu este tot jocurile 3D cu masini iti ofera pe langa grafica superba si un sunt foarte placut ce te plaseaza exact la locul potrivit. Puteti juca toate aceste variante de  jocuri cu masini 3D pe www.ejocuricumasini.ro furnizorul de informatii pestru acest material. Spor la joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu