duminică, 14 decembrie 2014

Jocuri cu animale, cai si ponei

Jocuri cu cai 3DJocurile cu animale  Sunt cele apreciate jocuri flash jucate de copii. Jocurile cu animale cuprind o varietate de jocuri in care personajele principale ale jocurlui sunt animalele, si cele mai indragite sunt cele  eroi din desenele animate sau filme de la Cartoon network, Disney Channel,  Nickelodeon, etc.
Personajele Tom si jerry, SpongeBob, Panda , Bgs Bunny. Printre ecle mai apreciate jocuri online sunt cele din categoria jocuri cu cai gratis.  Regasiti foarte multe variante de jocuri cu animale cu cai cum ar fi:



  • jocuri cu cai 3D
  • jocui cu curse de cai
  • jocuri cu cai in 2
  • jocuri cu ferme de cai
  • jocuri cu sarituri cu cai
 Orice dintre acestea cu siguranta va vor incanta. Similare sunt jocurile  categoria jocuri cu ponei. Cai mai mici si ma dragalasi foart e apreciate de fete si copii. Si ponei sunt cautati in jocurile online sunt celebre jocurile cu Ponei Winx, sau Barbi calarind ponei. Jocurile cu ferme cu cai si ponei sunt la moda, in acest joculete ai propria ferma de animale si trebuie sa faci toate indatoririle zilniece pentru ca ponei si cai sa arate impecabil.

Jocurile cu dinozauri

Acum trecem la animale de mult diparute dar foarte cautate si ele. Este vorba de dinozauri presitorici, astfel in categoria de jocuri cu dinozauri regasiti cele mai incitante si pline de suspans jocuri online , se stie ca dinozauri presistorici sunt foarte agresivi si rapizi iar jocurile cu dinozauri T-Rex sau zburatori merita sa le incerci. Poti particpa la curse cu dinozauri sau sa te bati cu cei mai mari dinozauri din istorie. Sau esti un dinozaur care trebuie sa termine diverse nivele de dificultate adunamd carne, obiecte sau arancund cu pietre sau bolovani. In alte versiuni ale jocurilor cu dinozauri trebuie sa te bati cu acestia sau sa ii eviti in cursa spre castigarea jocului. Pe langa jocurile de pescuit cu rechini sau cu pesti te invitam sa rasfoiesti si joci si aceste jocuri dedicate animalelor. Jocurile sunt online si se joaca gratuit direct de pe calculatorul tau fara sa dowloadezi nimic. NU e simplu?   Spor la joc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu